Nebeská zahrada
Anotace: napsáno 3.12.2008
Syn boha hromu se prochází oblohou,
každý den vítá s nehraným nadšením,
do mračné fontány skáče vždy po nohou,
zná jenom radost, nepoznal splín.
Svým zpěvným hlasem probouzí náladu,
jenž tiše obletí každého z nás,
radostně vytváří nebeskou zahradu,
vychoval lásku nevídaných krás.
Bůh hromu zděsil se a pozvedl dlaň,
oblohu proměnil v ohnivou pláň,
synovu zahradu spálil na prach.
Syn boha hromu ztratil svůj sen,
ukryl se do stínu čtyř šedých stěn,
lásku k životu vystřídal strach.
Přečteno 327x
Tipy 20
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Dejfor, Lilly Lightová, Holis, kejtyyy, Quigleika, Emma Kulíková, Psavec, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)