AABB
Konečky prtů si pálím o hrnek čaje
a vlastní zápisky jsou pro mne jinotaje,
ty věci plné klidu, otázek a vína,
a přesto vím, že v reálu jsem jiná...
Přemýšlím nad svou formou AABB
a najednou mě kdesi v hloubkách břicha zebe,
že píšu věci plné polovičních šílenství...
Já dobře vím,
že ve skutečnosti,
mám strach.
Přečteno 546x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Bíša, /cnz/, Kapka, Psavec, enigman, Mbonita, Petite Francaise, Mario de Janiero, kouzelníček
Komentáře (3)
Komentujících (3)