Máme svá milá místa,ta se neopouštějí.A když je třeba odejít.vsrdci zůstanou.
14.01.2009 10:59:00 | s.e.n
Ať třebas jen kapička z těch pout, dýchne na Tebe maličkost radosti, za to stojí tu být... stále s námi. Nežij, protože musíš, žij, protože chceš... z maličkostí se těš, já vím, že to dokážeš...
14.01.2009 07:05:00 | NikitaNikaT.
my tady v Olomouci mame jen Moravu a jeste zamrzlou ale plout do dalky proudem plynoucim, byt Ofelii, je muj davny sen...
13.01.2009 19:10:00 | Petite Francaise
Pěkné.
Jenže od nás z Kolína bys stejně nikam nedoplul - Labe je zamrzlé...
13.01.2009 18:27:00 | voedor
Hezká pouta..já bydlím u Vltavy, takže jestli se ještě zdržíš, hodím tam láhev se vzkazem...
13.01.2009 18:21:00 | Mario de Janiero