Neřesti
Anotace: Na škole je člověk odříznutý but od civilizace, nebo od internetu, Mám zkoužkový,Takže konečně...
My tady jsme
My všechní co utekli.
Do sebe, ven a jiných neřesti
A přijmout příliž nudné pro nás - peklo.
Jsme raději zde
I když se nám to vymstí.
Jsme všechní, co nás skosili při růstu
Jsme udušení naším "špatným " JA
Jsme nezdolní a drzí vůči všemu,
Co zhrzenost s zoufalstvím vyvolá.
Byt' jsme zoufaly
V tom je naše síla
My víme více
Ovšem Bohužel...
Jen pohrdáme tím, co urval křídla
Tím co při letu jistě neuspěl.
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, brooklyn
Komentáře (4)
Komentujících (3)