Kuráž
Anotace: Ale kdepak, na co?
Je těžké být bohem.
Opuštěný, smutný.
Ach...kolik kuráže
A je to snad nutný?
Každý hraje roli.
Tak pry je to dobry.
Copak dělat Bože,
Když máš zahrát Dvoji?
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, Petbab, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (1)