Padá štěstí...
Padá štěstí do louk plané věty,
stříbrem soli květy pozlatí.
Co trácelo se před mnoha sty lety,
dnes nachází svatí,nesvatí.
Stejným deštěm jenž plétal i loni
kapky s vínem sitě pavučin,
kvetly v zemi za dusotu koní,
lehce jejich píseň zazvučí.
Opar spánku číhá snem na lovu,
kdy probudí zpět oči nesmělé.
Mine sto let a dalších tisíc k tomu,
skončil pátek,na to neděle.
Ztratil zítřek svou dřívější stopu,
ve své dlani četl uzdraven.
Tempo volí svou si mírnou notu,
necítí už tolik unaven,
se svým štěstím,které kape z nebe,
se svou láskou dveře otevře.
A v nich vidím nás dva vedle sebe,
co jedí svůj život bez pepře.
Přečteno 312x
Tipy 17
Poslední tipující: Quigleika, Holis, bejbyyyy, Květka Š., Tacca, labuť, Psavec, WAYWARD, zenge, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)