.za duhou
Mezi nocí e dnem
mezi světlem a tmou
mezi dobrem a zlem
jsou naše cesty za duhou
Život se střídá
se smrtí
tak jako slunce
s měsícem
narození,úmrtí
osud se neptá jestli chcem
klikatý jsou cesty za duhou
k jednomu cíly všichni jdem...
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, Kapka, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (1)
Komentujících (1)