Jablečný slunovrat
Lhostejnou odevzdaností
učíme se k lásce ikon
S klaunovskými nosy,
Srdce zarůstají strništěm vyčerpanosti-
bez touhy létat;
Probouzeni v osvojené plachosti
Do linky bez tvaru,
jak zbloudilé vlaštovky
v řadě strohých řas
před hroby zapomenutých hrdinů-
Skrz modré rozbřesky
Sbíráme nepostřehnutelné snítky
těl skřivánčích skřítků
v zákoutích neochvějných,
barbarských iluzích;
Přečteno 423x
Tipy 21
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dandelion-meadow, STIMPRE, jedam, kikis, blue, Holis, SadLily, Bíša, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)