Já tak teda chodím do školy, ale jako jinak se empatie dostavila... =)
27.02.2009 03:26:00 | Blázen? =)
asi jako každý pracující...
...líbí se mi ta smířenost...se kterou je to psáno..nebo nesmířenost?? nevím:-)
a to je dobře:-)
mmch. kde na ty vteřinové inspirace chodíš?? :-)
17.02.2009 01:02:00 | Lady Carmila