Anotace: ...mé pocity vyťukané klávesnicí... Budu se opakovat, všem přeji tu čistou lásku, co rozjasní každou strastiplnou vrásku ...
Moje milá kamarádko
láska někdy strašně bolí
oslňuje jak pozlátko
ostré trny píchá do okolí.
Ta pravá láska ale vůbec nebolí
při ní chceš s druhým na kraj světa jít
nedovol ať Tě smutek chlácholí
a věrné lásce nedej odejít!
14.01.2009 15:04:00 | carodejka
Už dávno,dávno jsi takovou "lásku" měla opustit...
Já vím,někdy je to těžké.
14.01.2009 13:24:00 | Květka Š.
Taky jsem s jedním takovým žila
a už jsem dávno pochopila,
že s lepším si zasloužíme žít...
S tímhle se snaž rozloučit!
14.01.2009 09:20:00 | kleopatra.sedma
snaž se holka vymanit
ten chlap za to nestojí,
Tebe neměl nikdy chtít,
vždyť máš s ním jen trápení
14.01.2009 09:00:00 | nejsembásník