Na prahu ráje
Anotace: Zní to jako děsný kýč, ale ta bolest je skutečná...
Já byl u bran do ráje,
jen...nepustilas mě dál.
Já čekal to i nečekal,
bezradně jsem tam stál.
Zem propadla se pode mnou
a já spad´ rovnou do pekla.
Tak toužím, abys byla mou...
Teď úzkost na mě dolehla.
Trháš mi srdce na kusy
a bolí to vážně dost.
Tou bolestí se zadusím.
Chci být Tvým víc, než jen host.
Ten přijde a zas odejde,
když nastane správný čas.
Ne, já nechci odejít,
chci denně slyšet sladký hlas.
Že miluješ mě,
já mosty zbořím...
Zatím jsem sám
a v pekle hořím.
13.1.2009
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Quigleika, Kapka, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)