monočlánek...
Anotace: takový miničlánek...
zalitý v kyselině dní
neuvažuje o vině
a dál nevinně sní...
seskupení
do baterie
zvyšování napětí
jo to mi jde...
intenzita obrany
proti logice?
ignorace!
když nad tím
nepřemýšlím
dává to smysl...
oproštění
bezprostřednost
umění
vychutnat prožitek
očišťuje mysl...
Přečteno 409x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, zvířenka, hezule, okapovaroura, Holis, střelkyně1, lapi, Quigleika, blue, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)