pod kapotou...
jsem dvanáctiválec
a Ty lechtáš
dmychadlem
pedál plynu
bosou nohou...
jsem boxovací pytel
Ty se mě dotýkáš
v rudých rukavicích
a já vybuchuji
v gejzírech jisker...
jsem obytný přívěs
a Ty vcházíš
dveřmi z třásní
smyslným pohledem
hořím
prosím zhasni...
Přečteno 367x
Tipy 48
Poslední tipující: Bíša, zvířenka, losscar, hezule, mexx, okapovaroura, Holis, střelkyně1, Quigleika, Manon.H, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)