Mami,dakujem za tento den..
Anotace: ..nieje to básen..skor odkaz..takže tipovat nemusíte..
Vrátim sa spet do minulosti..
Do dna 14.1..
A roku 1986..
Bolo pár minut pred polnocou..
Ked sa narodilo jedno dieta..
Bola som to ja..
A dnes je tom už 23 rokov..
Tebe mami,dakujem za tento den..
Za život ktorý si mi dala..
A taktiež dakujem Bohu..
Že mi dovolil žit tento život s vami..
A za skvelých priatelov ktorých mi daroval..
.
.
.
.
Dakujem..
.
.
.
.
Dnes sladkých 23 mám..
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, fab four, okapovaroura, Holis, WAYWARD, Psavec, Bíša, Kapka
Komentáře (7)
Komentujících (6)