Těším se až pod tím listím vykoukne první květ šafránu...a zase budou v lese tančit stíny z rozmařilého jarního slunce...a nad tím vším se empírově klene malý Vítezný oblouk.....tam kousek za modříny....je krásná Tvoje básnička tak posílám trochu jarní naděje :o)
14.01.2009 20:14:00 | Noc17
Hezká básnička.Škoda,že se spadaným listím často odejde i co mohlo zůstat.
14.01.2009 12:20:00 | s.e.n
Docela hezká práce... jednoduchá až se zdá být skoro dokonalá... akorát by to možná chtělo více pokory před jedním z nejlepších českých básníků K.H.M.
14.01.2009 11:55:00 | Ctěný pán