čiernotmavá
vo vesmíre sa zvečerilo predčasne
a hudba našich tiel a myslí nehasne
svieti nám do tmy čiernotmavej
ja ti dám jablko a ty mi víno nalej
jablko lásky, hriechu, poznania
víno s pravdami, ktoré (ne)rania
a trocha túžby, snov a stuhu z mojich vlasov
keď rosypané po vankúši
voňajú nocou prebdenou
netušia čo sa vlastne sluší
sú iba hebkou ozvenou
tmy čiernotmavej, krátkej chvíle v nás
keď tvoj priestor našiel v sebe môj
a spolu našli sme náš čas
Přečteno 408x
Tipy 21
Poslední tipující: 5thelement, Bean, Agniezka, Holis, fab four, el viento, WhiteSkull, jedam, Jana M., Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)