Rozpolceně nevěrná
Anotace: nebo nevěrně rozpolcená?:-)
Prví jemu,
druhá patřila by tobě -
mít dvě roviny.
Nejsi jediný, to víš.
Chceš mě ženu
držet v náruči, být v hrobě
naší neviny.
Přestat? Ne. Nemusíš.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, Nergal, blue, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)