Moje tichá imprese
Anotace: Občas mám jakýsi dokonalý stav, při kterém vidím vše naprosto jasně a s nadhledem - jakási přírodní extáze, které se nejde ubránit. Při jednom takovém stavu jsem stvořil tohle. (též ze sbírky Dvě tváře)
Lítám v oblacích a vnímám každý pohyb,
jsem v emocionálním ráji, odpoután od chyb,
nacházím se v extázi, dosáhl jsem nirvány,
lituji, že mé pocity nemůžou být popsány.
Miluju život a všechny jeho cesty,
nikdy dřív mi nedošlo, jak je všechno prostý,
nepodstatné věci z vodopádu pouštím,
proplétám se životem, planinou i pouští.
Moje šťastná hvězda ukázala tvář,
jak nebeská duha krásná je ta zář,
uvnitř mne je plamen, který krásně hřeje,
srdce vstalo z mrtvých, na všechno se směje.
Chci to cítit navždy, nesmím spadnout zpět,
do nudného života - do ztracených let.
Chtěl bych se stát ptákem a létat ve výškách,
vyletět až nad mraky, nemít už nikdy strach.
Přečteno 325x
Tipy 27
Poslední tipující: Patěnka, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Dejfor, Vlk v rouše, bejbyyyy, Psavec, Kapka, Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)