Zima
Anotace: ??... prosim o komentar.
Zima, zima je
Svetr už nezahřeje
Žárovka stěží
Nad hlavou svítí
Ponuré tóny
Bloudí po pokoji
Jen ty tóny
V uších nic neskryje
Nemoc to možná je
Nebo spíš jen beznaděje
Ať stane se to i to
Už nebudu tu mít místo
Ač mlčím dál
Všem okolo to vyřvávám
Nevím co s tím dělat mám
Ale mlčím dál
Kdybych to tak mohla říct
Nechci se z toho vyvlíct
Ona mě za to zabije
Snad bezbolestně se jí to povede
A mě o závějí odvede
To je moje jediná naděje
Z očí do očí
Přímí střed
Z očí do očí
Noc uprostřed
Za oknem tisíce vloček spadlo
A jedno smutné letadlo na zem dopadlo
Pak zůstala jen vločka jedna
Samotná malá nezbeda
Samo zůstalo teď
To moje šílené letadlo
Co na zem se mnou dopadlo
Chci ti to říct, ale nemůžu
Třeba jednou soudruhům pomůžu
Ale teď
To unést nemůžu
…
třeba jednou pochopíš,
že je to pro tebe
a já neumím být bez tebe,
snad mě pochopíš.
A odpustíš mi.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, LaBiL, páááááááá
Komentáře (1)
Komentujících (1)