A možná
A možná ze zvyku
soused dívá se
nehnutě
tam ………
kam pokaždé
civím já
k nim
k těm co nikdo nevidí
co nemají tvar
a jsou přítomní
Pro davy
Bláznů
utkává paniku
já soutěžím
se srdcem na dlani
pro tebe
a Vy ostatní
jste tak jiní
do pláče a do smíchu
nutká trkače do hříchu
voda ….
život a to co nás ….
Za pár babek prodá
S pohledem duhovým
-----------------------------
A možná mě pokouší
Přečteno 385x
Tipy 29
Poslední tipující: Žqáry, recht, Lota, Holis, smudlinek, labuť, Kapka, Psavec, Aťan, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)