bajka
Anotace: Městskejm z lásky :)
Na policejní stanici
čtyři městský strážníci
přerazili sanici
jedný starý oslici
sunula si k vesnici
svoje starý kosti
bez průkazu totožnosti.
A při psaní protokolu
oslice a těch čtyř volů
říká jeden ..hele Véno
vona nechce říct svý jméno
pětkrát sme se už jí ptaly
říká jen svý iniciály
ÍÁ...
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero, Markéta Hl., Kapka, Kristine Clary-Aldringen, Paulín
Komentáře (3)
Komentujících (3)