...Ceasarove kocky...
Ceasarove hodené kocky,
hodené za tmy pred mesačným svitom
napäté mozgy,
padla láska,či nenávisť prepletaná s citom?,
toho najkrajšieho,čo je v nás,
teším sa na ten risk,ked hodia sa zas,
"Kocky sú hodené"
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Ria, Kapka, Bíša, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)