Anotace: nekdy život není lepší než ty chvíle mezi podzimem a zimou já vím že není moje nejlepší, ale bylo mi tenkrát moc špatně..
Žádná zima věky netrvá, vždycky přijde ta chvíle, kdy se slunce usmívá... juž je tady?? :o)
29.09.2005 14:37:00 | Cecilka
Je to poznat, že ti bylo nedobře, doufám, že už je líp.
Jo, díky za milé komentíky.
28.09.2005 16:07:00 | Písnička
Je to poznat, že ti bylo nedobře, doufám, že už je líp.
Jo, díky za milé komentíky.
28.09.2005 16:07:00 | Písnička