číslo
buďme pseudoumělci
-
stromy obalené jahodovou marmeládou
džemem
cítím se podvedena
světem
zdražením cigaret
lidskými těly
potlesk
pro nicotu
flirtování se smrtí
malé dítě a jeho malé tlusté prstíčky
hrající na flétnu
stovky lidí mluvících
cukrářská poleva,
co někdo snědl z mého dortu
láska v nafouklých žaludcích
konfrontace mě a mě
9 omylů z 9
chci být stínohrou
městem pražským v jeho podchodech
číslem vypáleným
na cizí hruď
na pět desetinných míst
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Pokusný králík s melounovou náplní, okapovaroura, stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, Gregy, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)