TONY
Anotace: ...za to, že jsi*
Jsi,
z tvých úst vyletují motýli,
v pokoji rozhostí se slunce,
já otevřu ti duši,
sestup do mě,
uzavři se mnou mír.
Jak krásně by nám spolu bylo,
kdyby svět jen trochu přivřel víčka,
jen na chvíli,
ještě se mnou mluv.
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Stoneman, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, oakbark, enigman, Bíša, Lukáš Rymeš
Komentáře (1)
Komentujících (1)