Náhrobek
Vracím se k náhrobkům,
pokreslených barevnými křídami,
které tu jeden šašek zapomněl
a mrtví malovali vzpomínky.
Padající listí, zašustí o jejich šaty,
zmáčené krví živých let,
Opřeni o vlnu smíchu, se zlatým madlem,
vyvolávají mé jméno. Smrt.
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Vratislav, Bíša, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)