PIETA
Anotace: Všem dušičkám,jež příliš brzy opustily tento svět...v hnízdech z peříček vystlaných,bezpečné plující loďky na dlouhé pouťi KAMSI...
Sbírka:
Zokadooka
Prsty
seškrabuji zbytky
Tvého stínu
Ze šlápot spřádám si
tenkou pavučinu
Naboso
jdoucí si po hrázi
Se svíčkou
Co dohořívá
Pozpátku
na své nádraží
Kráčí si zima
a v zádech jí mrazí
Z těch dutých kroků
Srdce děraví…
..A tráva
místo na louce
Usušená ve slamníku…
V tombole
V černým klobouce
Losnem si o život
v sepraných džínách
A v krátkým triku
Na jednom místě stát
Nikoho nebaví
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, kouzelníček, Megalo'R, Tygropes, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Mbonita, labuť, blue, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)