Tortura...
vrážíš mi
klíny do hlavy
svíráš
mý srdce
ve žhavých kleštích
duši na skřipec
natahuješ
Jsi železná panna
obepnutá kolem těla
místo rukavic
nasazuješ
palečnice
nazouváš
španělský boty
Ty uličnice
Já odsouzenec
bičován Tebou
přiznávám předem
bolíš
ale krásně
tak už začni
chci projet peklem
i rájem
současně...
Přečteno 449x
Tipy 60
Poslední tipující: Marupiara, Bíša, střelkyně1, zvířenka, spare, hezule, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, jita.1965, Kapka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)