Anotace: ze sbírky Dvě tváře - tvář nekompromisní temnoty a tvář nepopsatelného štěstí...
Zviklán těmi všemi co neví i když ví přemýšliv zda zplodí cosi. Hybná sila slova dech.
20.01.2009 16:53:00 | umělec2
Jen lehce pohlédnout a pak uvadnout motýlí křídla schovávat, a pak umírat?!
15.01.2009 16:19:00 | whiolet
Opět moc krásné. A taky se mi líbilo, že jsi použil střídavý veršovaný rým. Paráda... Jsi prostě šikovný.
15.01.2009 10:20:00 | Veronikass