SLIBUJI
Anotace: - Reflexe -
Sbírka:
Reflexe
o
Po prostém
po obyčejném žití
. . . stýská se mi . . .
Po verších kypících životodárnou radostí
po usměvavých a vlídných ženách
a také po jaru . . .
. . . se mi stýská . . .
Už nechci číst o beznaději
naslouchat rezonanci bolestí
ani o tom všem psát
Děkuji
ale už nechci a nebudu . . .
Slibuji . . .
o
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, Mbonita, Veru, STIMPRE
Komentáře (2)
Komentujících (2)