Anotace: Všem přeji život bez bolesti - hlavně v lásce a žádné krutosti ...
ano, ta bolest je nekonečná a do doby než umřem a znovu se narodíme tu je s námy...
22.01.2009 13:35:00 | Agniezka
Láska je radost i bolest... je na nás, co si vybereme. Jestlik nám bude více svítit Slunka, abo padat černý déšť.
19.01.2009 08:22:00 | NikitaNikaT.
Pokud máš bolest na duši, tak je nejlepší
proti ní něco co ti udělá radost.
Třeba si kup květinu, nebo pěknou knížku, nebo vínko.
Přeji Ti sluníčko.Pavel.
15.01.2009 20:43:00 | Paulín