budoucnost?
Anotace: dopadne to takhle?
až se obloha v noci rozsvítí
až rakety zemi políbí
az si pánove nahoře pomačkaj své čudlíky
už nebudou ani rohlíky
Nebude nic
jen pustmo a zima
jen pár vyvolených někdě přebývá
Pak si vzpomene nědko na Nostradama
že to co předvídal, nebylo divadelni drama
Chovejme se k sobě líp..nebo nám fakt nezbyde nic
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry
Komentáře (1)
Komentujících (1)