Zkouším tě na lásku naladit
však nemám hudební sluch
Zkouším tě dlaní pohladit
však můj pohyb jakoby ztuh
Zkouším si srdce nakreslit,
však maluji pořád kruh
Zkouším ti ústa políbit
však nechci mít u tebe dluh
Zkouším ti jizvy zahladit
však jsem pro Tebe vzduch