Thirteen
Anotace: Z filmu třináctka - strašně se mi líbí a byla by škoda se o to nepodělit se zbytkem světa...
Byl to mrzák,
ale zničené bylo jen jeho tělo,
není to snadná ani lehká věc k vysvětlení,
"necháme to jak to je," řekla
a knihu lží zavřela
pak oči své zakryla
a sama sobě popřela co viděla
Komentáře (0)