..milujme..
milujme rozmanitosť,
prírody,
názorov,
ľudí,
úsmevov
aj plaču...
milujme,
ovocné plody,
pár nezbedných schodov,
budík,
V kruhu prvom Solženicynov,
aj obyčajného baču...
zamilujme si zázraky
každodenného života
myslím,že sa neoplatí,
stále tápať v temnotách...
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Xindy, radexk, Ria, enigman, Psavec, Bíša, Quigleika
Komentáře (0)