Anotace: Všeobjimající s usměvem na líci...úsměvná
ach jo ty zákony,
co jsem to kdys zasela,
že jsem na půl smutná i veselá
ryba co neví si rady
a máchá se ve vodách zrady
a netuší jak uniknout z té kalužiny bláta
jen čeká na vodu co život přináší a je svatá
že by nebe se ustrnulo a poslalo záplavu slz svých
26.05.2009 17:13:00 | Lady L