Třesou se mi ruce
Trhám obálku a vypadne
Tiché nic…
Sbírám jej po podlaze
Prázdná noc, myšlenky chladné
Zkouším jak chutná samota
…
Dopis
Obracím to tiché nic
Pomalu a tiše roztává
Každou mou myšlenku pečlivě balí do naděje
Teď můžu všechno
Mým podílem je den
Inspirace co mě nutí dýchat
…