Umřela s úsměvem
Anotace: Bylo krásně, ona to věděla, a proto odešla
Umřela s úsměvem na tváři,
nastala ta doba,
ocitla se náhle v záři,
tam, kde se soud koná.
Umřela s úsměvem na tváři
a láska se jí v očích odráží.
Vyčkává na správný okamžik
a opustí tento svět.
Chtěla mi říct ještě pár vět,
o tom, co je – spíš byla.
Bohužel právě vysvětlení mi zahodila.
Umřela s úsměvem na tváři
a tu jen tělo.
Kdo si to zváží?
to, co u ní bdělo,
pomůže a poradí,
nám myšlenky rozladí.
Umřela s úsměvem na tváři,
tam, kde vítr vane a slunce již nikdy nezapadne.
Komentáře (0)