Motorky
Anotace: ................
Motorky jedou krajinou
nekončící hodinou
užívají si volnosti
jako ptáci v oblacích
budeme se spolu toulat
Dálnicemi života
dokud nás nezastaví déšť
ujedeme všem policajtům
vyhneme se zlým lidským plodům
výplodům lidské blbosti
cigaretový kouř
whisky chutná
dívce v baru
když čekám na slunce
mezi zastávkami
tajnými policejními hlídkami
téhle džungle
drog
chlastu
sexu
a kytary
čekám na slunce
čekám na tebe
až se objevíš
to je nejdivnější život co znám
čekám na tu dívku z baru.
Přečteno 324x
Tipy 21
Poslední tipující: Lasska, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, LucQa, boruvka175, okapovaroura, 6thSun, Tacca, enigman, Kapka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)