PůLNOČNÍ
Anotace: ...1/2 na 1/2 s ženou mou.
*
Dvacáté cigáro
půlnoc je v háji
poliši vypadli
do ulic v kraji
hledají baraby
dopadli babičku
Ztracenou dávno
v májovém hájíčku
zloději v pohodě
vybílí auta
vedle mne sedí
můj starý Franta
Babička vedle spí
víno nám chutná
to je ta půlnoční
hodina tajností
svíčka tu plápolá
svítí nám do klína
Spát se nám nechce
chybí jen vteřina
hodina půlnoční
právě se začíná
babka se probouzí
leze nám do klína
*
Přečteno 338x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Spadlá z nebe, NikitaNikaT., jita.1965, sophia92, s.e.n, snupicek, Bíša, okapovaroura, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)