Několik málo kilometrů, v přírodě v jedné skrýši... kdo ví, zda-li tam ještě je. :o) Starých věcí, které jsou srdeční záležitostí, se jenom těžko člověk zbavuje. Vybavilo se mi dětství.
20.01.2009 09:38:00 | NikitaNikaT.
Jednu ještě mám....schovanou na půdě...tam jsem ji ukryla, když si s ní přetaly hrát moje děti...:o)
16.01.2009 03:16:00 | labuť