hm ... se vším souhlasím ... jen s tou nenávisti ne ...
nenávist je jen záležitost uraženého ega ...
13.02.2009 12:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Je spousta proč... na některé otázky... není odpověď, abo jen takové to "protoč" :o) Možno proto, abychom si více uvědomovali štěstí a lásku...
16.01.2009 07:20:00 | NikitaNikaT.