Jsem
Jsem bílý anděl,všem lásku přející
Jsem černý ďábel, hříšníky vábící
Jsem teplý vánek do vlasů proudící
Jsem horká láva zemi spalující
Jsem vodní hladina jemně se vlnící
Jsem mořská tsunami k pláži se blížící
Jsem klidný beránek v trávě si dřímající
Jsem zuřivá lvice na kořist číhající
Jsem mazlivá kočka na okně vrnící
Jsem vášnivá milenka po Tobě toužící
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, malá a šikovná, WAYWARD, Quigleika, Květka Š., Kapka, Emma Kulíková, Lilly Lightová
Komentáře (3)
Komentujících (3)