MuRdeReR
Anotace: Když budete hodní,pošlu vám kousek :
Vstřebávám kilogramy kalorií ze slunce
naházel jsem si sníh s kousky ledu
za krk.
Běhám po tmě po bytě,plivou na mne
hlavy obětí všech mrkacích stvoření.
Když si rozsvítím,tváří se tak
ustaraně.
Černou hodinku mám sedm dní v týdnu
suším prádlo na něčím hrudním koši
proč si ho u mně nechal?roj lítých slov
vypráší ti kožich a jednou
v roce 1912 budem spolu
škrabkou nakreslím ti hrůzu na záda
injekce?děkuji mám.
nenakupuju,takže to snad jím!
lidský maso je přehnaně halucinogení
kousky prstíků,přehrabuji se v nich
tvoje tělo ke mně už necítí odpor
je to nádhera když si po smrti.
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)