Anotace: Tohle je pro tebe:D Doufám, že se ti to bude líbit, je to psané stylem, který teprve objevuju:D (napsáno 15.1.2009)
Ta stavba verše je pěkná a působivá. Bohužel naplno vyniká jen v poslední sloce, takže až u ní mi došlo, jak to vlastně je a musel jsem si to přečíst ještě jednou. Jestli tu formu dopiluješ, tak má v sobě určitě velký potenciál.
16.01.2009 10:27:00 | denebrin
To je tak nádherné. Nevím sice, kdo tě k takové kráse inspiroval, ale jsem mu za to nesmírně vděčná, jelikož mi díky němu bylo umožněno si to přečíst. Myslím, že teď už se v té škole nebudu moct soustředit vůbec... :-)
16.01.2009 09:52:00 | Veronikass