Anotace: Slíbila jsem ji kamarádovi...
No, tak to koukám! Jak jsem se pročítala touhle básničkou, napadlo mě, že je nemálo podobná mnohým o nešťastných láskách. Takže ten závěr je fakt síla! :-D Pozdrav Morionovi! ;-) A tobě ST! :-)
08.02.2009 17:49:00 | Anita Buchtová
Rakovina, tak silná nespoutaná... milenka dnem i nocí... nepřítelkyně věčná, co málokdy opouští... :´o( Je to skorem měsíc, co umřel tatínek mé nejlepší kamarádky... na tuhle zlobu zákeřnou.
26.01.2009 08:09:00 | NikitaNikaT.
Holčičko, proč toto téma zvolil kamarád právě?
Chtěl zkusit, co vyplodíš a zrodí se v Tvé hlavě?
16.01.2009 20:17:00 | Veselý Drak