Síla mysli

Síla mysli

Anotace: ...

Paprsek ranní
pálí mne v dlani
a další ve vlasech
zas ležím v snění

kamínky radosti,touhy a smíchu
svádí mne velice ,velice k hříchu
svázaná svými sliby
ležím a sílím

duchem co čeká že se stane
ach pane,pane
jak těžké okovy máme my lidé
záleží jen na nás co s nimi bude

je v naší mysli život daný
kladně přemýšlím
a čekám na smích
který porazí hnusné touhy

po kterých jen slzy jsou pouhý
smích a radost vyhrát musí
vždyt léčí
už slzy se mi tak hnusí

už nesním,už trhám růži i s trním
krev neteče po mé kůži
teče na srdci co tolik chce
a dostane pane,pane
po čem touží...
Autor Quigleika, 16.01.2009
Přečteno 379x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Lilly Lightová, LucQa, oběžnice, Bíša, Zasr. romantik, lucajda89, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ST! za myšlenkový obsah. Je to působivá báseň, svým způsobem citlivá.

19.01.2009 10:05:00 | NikitaNikaT.

líbí

Je hezká. Líbí se mi. Jsou v ní povedné výrazy.

18.01.2009 10:08:00 | Lilly Lightová

líbí

Ta je taky dobře čtivá, je v ní síla...díky za zastavení u mě.

17.01.2009 11:14:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel