Vivat
Vetknuté vlásečnice
velejemných víl
vlajících ve větru..
Vonné, váhavé..
Vzrušivé,vinoucí…
Vábí..
Vnadí..
Vnášejí volnost..velebí veselí..
Vyzařují vědomí vesmírného vinobraní
Včerejší váhání vyvanulo…
Vezmi Venušino věno
Vklopýtej vstříc vroucímu volání
Vzývej vzdechy vířících vodopádů
Vlej vzácné víno vústrety?
Vzdouvej vzdušné víry
Vzdoruj vlastnímu vláčnému vnukání
Věř….
Přečteno 326x
Tipy 25
Poslední tipující: Holis, hanele m., Veselý Drak, Noc17, Kapika, Zasr. romantik, carodejka, WAYWARD, labuť, Kapka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)