Chvíli jsi anděl pak dábel sám
jsi jako ten můj včerejší pocit
co nad ránem do mé mysle zavítal
jsi stín temné noci co nemá smysl pro cit
co vzduchem tajně prolítal
proč chvíli jsi anděl
a pak jak ďábel sám?
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Churry, Gabriel17
Komentáře (3)
Komentujících (2)