Anotace: -:-)..... ....-:-(
Někde jsem četla, že nejhorší je být směšný v očích toho, koho milujeme. Asi na tom něco bude.
16.01.2009 16:54:00 | Jana M.
Lidi jsou někdy tak necitelní, empatie neznalí. Myslím si však, že pro tebe je to možná výhra. Určitě se najde ta co se ti nezačne smát, když se jí na takovou věc budeš ptát.
16.01.2009 15:47:00 | kikis